Handelsbetingelser

Lafresca Danmark ApS
Guldborgvej 37
2000 Frederiksberg
Tlf: 71803378
CVR: 43010670

Lafresca Danmark ApS accepterer online betalinger med følgende kreditkort MasterCard, Visa, UnionPay, JCB, Diners/Discover.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Lafresca Danmark ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Leveringstiden for din ordre er dag til dag.

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.
Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.
Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Lafresca Danmark ApS at vurdere varens stand.

Kære kunder, butikken holder sommerlukket fra søndag den 30. juni. Vi åbner igen den 28. august. Hav en dejlig sommer!

Dear customers, the shop will be closed for summer from Sunday 30th of June. We will re-open again on the 28th of August. Have a wonderful summer!